Spørgsmål:
Tilslutning af en Arduino til en 12V TTY
Aaron
2010-05-21 21:39:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har et DSC-1555 alarmsystem, som jeg prøver at koble til en Arduino-Mega, det problem, jeg er stødt på, er at DSC bruger 12v TTL til konsollen, og Arduino bruger 5v TTL.

Jeg gættede bare for at bruge nogle modstande, men jeg vil dobbelttjekke, før jeg prøver.

Hvad betyder TTY? Mener du TTL?
Jeg tænkte unix af en eller anden grund, det serielle output til alarmmumpad er det, jeg tænkte på.
Det problem, du nævner, er et _hardwareproblem_ (uoverensstemmende logiske niveauer) og ikke et softwareproblem. Så jeg ville ikke henvise til systemet som en TTY i sagen.
En TTY er en teletype. Jeg tror her, det betyder RS232 aka seriel port, 12V er standardspændingen til det.
Tre svar:
J. Polfer
2010-05-21 21:52:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du bliver nødt til at konvertere DSC-1555 alarmsystemer 12V niveauer ned til noget, som Arduino kan håndtere.

Uden at have forudgående kendskab til, hvordan DSC-1555's serielle hardware fungerer, er der ikke meget jeg kan sige. Jeg får fat i databladet og får mere information.

Er det RS-232C (eller en anden revision) kompatibel? I så fald skal du få en 12V RS-232 -> 5V linjekonverter. Du kan prøve at "træde ned" spændingen med modstande til noget, som Arduino kan håndtere, men dette er fyldt med problemer, da signalerne sandsynligvis vil være inverterede og kan være uden for det område, som CMOS-chippen kan håndtere, hvilket potentielt kan forårsage skade. Hvis det er RS-232-kompatibelt, skal du få en konverter, og din hovedpine bliver langt mindre.

Jeg er ikke rigtig sikker, jeg er ret ny inden for hardwareelektronik, så dette projekt kan være over mit hoved. Tak alligevel
@Aaron - Da DSC-1555 er en hjemmesikkerheds- / automatiseringsenhed, kan du muligvis finde nogle flere tip / hjælp på et DIY-hjemmesikkerheds- eller hjemmeautomatiseringssted, da de måske ved mere om, hvordan DSC-1555 fungerer. Folkene her er primært i elektronik og indlejrede ting, men ikke sådan noget specifikt.
@Aaron - En anden tanke - prøv at koble numpad'en til en pc-seriel port og bruge en terminalemulator, der kører på den port med forskellige muligheder (baudrate, bits, paritet, flowkontrol osv.) For at se om du kan få data ud . Du skal muligvis bruge et null-modem til at forbinde de to sammen, da TX / RX-linjerne muligvis skal byttes.
Hvis det er RS232, skal du bruge en MAX232 som niveauomformer.
JustJeff
2010-05-22 03:13:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er lidt uklart, hvad du bruger, præcist, men hvis det kommer til at få 12V RS-232 niveauer i & ud af en Arduino (eller en hvilken som helst anden 5V-logik), er det ikke så svært.

Regelmæssige RS-232 niveauer er specificeret ved -3V til -12V for tilstanden 'mærkning' (logik '1') og + 3V til + 12V for tilstanden 'mellemrum' (logik '0') . En typisk enhed vil ikke dække hele området, for eksempel kan en seriel pc-port give dig et -11,5V-mærke og et + 11,2V-rum, mens en anden enhed muligvis giver dig -9 og +9.

TTL-niveauer er derimod specificeret ved logik 0, der er mindre end 0,8V, og logik 1 er mere end 2,4V, selvom logik '1' med CMOS-enheder vil være så tæt på forsyningen skinne, som du kan få det.

Der er et antal chips, der skifter mellem 5V logiske niveauer og +/- 12V RS-232, der er ret billige og endda fungerer uden en ekstra 12V forsyning. Du kan se dele, som Maxim fremstiller.

Christopher Biggs
2010-05-30 13:42:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Ægte" serielle porte bruger EIA-RS232-standarden på +/- 12V volt, som tillader ganske lange kabler. Masser af indlejret gear bruger TTL-logiske niveauer på 0 / 5v, da dette er meget enklere, men kun kan køres en meter eller deromkring. Nogle gange kan du snyde og forbinde TTL-udgange til en RS232-indgang, selvom dette overtræder RS332-specifikationen. Jeg vil ikke anbefale at gå den anden vej og tilslutte 12v til en forsvarsløs UC, der dog forventer 5V.

Årsagen til brugen af ​​12v og -12v er støjimmunitet --- 5v serielle linjer fungerer kun over korte afstande, før støjen overvælder signalet, mens RS232 kan løbe op til 10m eller mere.

Traditionelt kræver linjedrivere / -modtagere, der bruges til at konvertere TTL til RS232 +/- 12V strøm. Dette er hovedårsagen til, at der er en -12v ledning på en pc-strømforsyning. For kun 5v-systemer er Maxim MAX232 defacto-standarden for RS232-interface - denne chip bruger kondensatorladepumper til at generere +/- 12v fra en enkelt 5v-forsyning.

Hvis du ikke er op til ved at opbygge et MAX232-interface-kredsløb kan du købe en forudbygget fra futurlec til omkring $ 5: http://futurlec.com/Mini_RS232_TTL_5V.shtml

Jeg kan tilbyde et arbejde ligesom enkeltsidet printkortlayout til en TTL<-> RS232-konverter, hvis nogen er interesseret, som jeg byggede en for et stykke tid siden til brug til prototyping af serielle grænsefladesprojekter.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...