Spørgsmål:
Hvordan konverteres I2C- og SPI-protokoller?
tuupola
2009-11-12 01:29:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis jeg har en ukendt enhed, der taler I2C eller SPI, hvordan kan jeg konvertere protokollen. Dybest set leder jeg efter noget, der ligner snoop eller tcpdump .

For software foretrækkes Mac, men kan også køre pc under paralleller.

Fire svar:
#1
+11
mba7
2009-11-12 03:05:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror, ​​at du er nødt til at overveje at bruge Bus Pirate, et åbent hardwareprojekt, der kun koster 30 dollars inklusive verdensomspændende forsendelse.

Det fungerer med en GUI til Mac OSX og Windows.

Dejligt, det ser ud til at det skal være godt. Men hvorfor ingen Linux GUI de ting, der er skrevet ved hjælp af Qt4!
#2
+8
todbot
2009-11-12 02:12:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Næsten enhver af de moderne USB-baserede logiske analysatorer har også protokolanalysatorer til almindelige serielle protokoller som RS-232, SPI, & I2C. Jeg kender ingen, der leverer Mac OS X-drivere. Imidlertid har Saleae Logic logikanalysatoren været i god presse, og de lover nogle platforme-drivere i fremtiden.

Jeg har en Intronix LogicPort USB-analysator, og det er okay. Jeg kører den ud af enten en VMWare WinXP VM på min Mac eller på en gammel smidbar bærbar computer, der kører WinXP. Hvis du er en Mac-bruger, der laver hardwarehacking, anbefaler jeg stærkt, at du får VMWare eller lignende, så du kan køre lejlighedsvis lidt Windows-kun software.

#3
+2
davr
2009-11-12 01:47:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Først skal du bruge noget til at fange signalerne. Standardmetoden til dette er med en Logic Analyzer. Jeg har samlet en liste over pc-baserede logiske analysatorer, grundlæggende hvordan de fungerer, er at de fanger signaldataene og overfører dem til visning og behandling på din pc. De fleste af dem inkluderer software til afkodning af SPI og I2C, der viser dig, hvilke byte der blev sendt og modtaget af enhederne.

Glemte at nævne, at jeg kører Mac. Redigerede spørgsmålet i overensstemmelse hermed.
Med 'pc' mener jeg alle pc'er, ikke kun Windows-kørende pc'er (da Apple ser ud til at tro, at deres personlige computere ikke også er pc'er). Nogle af dem på min liste har mac-software ... men det er ikke noget, jeg specifikt ledte efter, så det er ikke i diagrammet, undskyld.
#4
+1
Heavy Sixer
2012-01-21 12:25:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

OpenBench Logic Sniffer er open source-hardware og sælges for omkring $ 30- $ 40

Den understøtter Sump-klienten, der kører under Java, og den har I2C & SPI-protokolanalyser-plugins. Jeg kører det under OS X & Linux

http://dangerousprototypes.com/2010/02/25/prototype-open-logic-sniffer-logic-analyzer-2/

http://www.sump.org/projects/analyzer/client/Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...