Spørgsmål:
Hvad er 'retur' stifter?
Chris2048
2010-05-01 00:59:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

På et VGA-stik er der adskillige 'jord' -stifter. Tre af disse er rød retur, grøn retur og blå retur; Men hvorfor har hver farvekomponent sin egen jordnål?

To svar:
endolith
2010-05-01 01:14:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sandsynligvis for at spændinger, der fremkaldes af jordstrømmene, ikke forstyrrer hinanden. Kobber er ikke en perfekt leder, så en strøm, der transmitteres gennem kobber, resulterer i en lille spændingsændring. Hvis de alle vendte tilbage gennem den samme ledning, ville jordspændingen blive påvirket af alle tre signaler og lade farverne bløde ind i hinanden.

Dette ville også gøre det muligt for hvert par ledninger at blive snoet, således at magnetfelterne skabt af strømme, der går op og ned ad den anden, annullerer hinanden og reducerer emissionerne. Hvis de alle brugte en fælles jordledning, ville der være mere løkkeplads mellem dem?

Åh ja. Impedans er også vigtig ved videofrekvenser. Parrene skal have en given karakteristisk impedans, så der ikke er refleksioner, når signalet kommer til skærmen.

kablet bruger næsten altid twisted pair i denne situation. Returneringerne henviser til hvilken anden ledning de er snoet med. Dette er til EMI og en indstillet inputimpedans.
Det har meget lidt at gøre med modstand, det handler om EMI og impedans.
Det er hvad jeg sagde i kommentaren forrige starblue. Læs den sidste sætning.
tony barry
2010-05-11 10:42:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Farvekanalerne sendes over 75Ω coax (det er et RF-signal, der kører med en høj båndbredde - op til 250MHz - så det går over coax). Jordstiften ved siden af ​​hver farvestift er coax-jorden. Det skal være tæt på midterstiften for at minimere impedansoverensstemmelse i DB-15H-stikket (hvilket IKKE er et godt stik til RF - det giver ikke en koaksial sammenføjning til de tre farvekanaler).

Lange kørsler af videokabel (~ 30 meter) kræver coax med lavt tab for at fungere korrekt. Dårlig kabelkvalitet resulterer i forringede billeder (udtværing og spøgelse osv.).

Hilsen, Tony BarryDenne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...