Spørgsmål:
Hvilke ting kan en Arduino gøre?
Joel
2009-11-14 07:48:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Undskyld for spørgsmålet, jeg er lige begyndt inden for robotteknologi - som en hobby - og jeg var bare interesseret i, hvad jeg rent faktisk vil være i stand til, lad mig det vide,

Syv svar:
#1
+14
todbot
2009-11-15 01:16:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Arduino er meget fleksibel. Du kan gøre en masse pæne ting med det. Det er et af de bedste værktøjer til interface software til den virkelige verden. Det kan dog være nyttigt også at spørge " Hvad kan en Arduino ikke gøre? ". Arduino har meget begrænset hukommelse og I / O sammenlignet med moderne computere. Så nogle af de ting, Arduino ikke kan eller ikke kan gøre, er ting, der kræver meget hukommelse eller adgang til komplekse perifere enheder, som:

  • videooptagelse, behandling af &-output
  • lydoptagelse med høj kvalitet &-behandling
  • fungerer som USB-vært til USB-enheder som flashdrev, diskdrev, kameraer, tastaturer osv.

Så du kan ikke nemt lave et videospilsystem, der tilsluttes dit tv med en Arduino. Det betyder ikke, at folk ikke har gjort det, men dette hackingsniveau er inden for dyb voodoo, og resultaterne ender stadig med at ligne et videospil fra 1980'erne.

Ofte ser du Arduino-brædder tilsluttet op som periferiudstyr til en større computer. Computeren udfører A / V, og Arduino håndterer alle de andre fysiske verdensgrænseflader. En anden almindelig anvendelse er det fuldt integrerede system, hvor en mere verdslig enhed gøres "smart" med en skjult Arduino. ("Dit sofabord ved nu, hvornår du sætter kopper på det og surrer dig, hvis du ikke bruger en coaster") Det er her, Arduino virker lykkeligst.

#2
+5
edebill
2009-11-15 21:35:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det afhænger af, om du kun taler om den bare Arduino eller Arduinos med skjolde eller andre udvidede bits fastgjort. En god ting ved Arduinos er, at det er relativt let at designe skjolde, der tilføjer Arduino-funktioner. Uden noget vedhæftet er Arduino temmelig ubrugelig. Det har ingen måde at interagere med anden verden end USB-seriel.

Når du har tilføjet perifert udstyr til din Arduino, kommunikerer du trådløst, læser sensorer, udløser motorer, lydudgange, lysshow osv. Himlen er grænsen. Jeg kan især godt lide at være i stand til at sætte et helt udviklingsmiljø til mikrokontroller, inklusive programmerer og et udvalg af komponenter (jumperledninger, modstande osv.) I min bærbare taske og gå ud på en kaffebar for at hacke på den.

Hvad lager-arduinoen ikke klarer sig godt:

  1. tung behandling - som ansigts- eller bevægelsesdetektering fra et kamera. Det har simpelthen ikke processorkraft eller RAM til det.
  2. super lavt strømforbrug - bestanden arduino har tendens til at trække for meget strøm til virkelig langvarige batteridrevne applikationer. For dem skal du skifte til en arduino-kompatibel enhed (fx Arduino Pro Mini), hvor det let kan opnås at køre i flere måneder på nogle AA'er (og du kan stadig prototype med lager-arduinoen).
#3
+4
Dirk
2010-05-13 22:55:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Arduino er god til en bestemt klasse af problemer.

Dette er situationer, hvor du modtager en masse input, træffer en beslutning baseret på dem og som et resultat output noget.

Det kan gøre mange ting, men er især godt til dette. Heldigvis er dette en meget bred klasse af problemer.

En anden måde at forstå dette på er " Hvad er Ardunio IKKE god til ". Der er to hovedklasser af problemer, som det ikke klarer sig godt ved:

  1. Det er ikke godt til behandling af intensive applikationer, eller
  2. Hvor der kræves et system til generelle formål - en der kan skifte mellem mange forskellige applikationer efter behov.

Så det har mere til fælles med din vaskemaskine end det gør med din bærbare computer. Du kan tænke på det som et computerudstyr , ikke en pc.

#4
+3
jdiaz
2009-11-14 08:33:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Arduino's kan gøre en række ting for robotter, herunder men ikke begrænset til: behandle data fra sensorer og styre servoer / motorer. For nogle generelle eksempler kig på

Du kan forbinde andre moduler til en Arduino ved hjælp af det, der kaldes et skjold. Skjolde er tilgængelige fra flere små virksomheder som LittleBird Electronics, AdaFruit Industries, Sparkfun osv.

#7
+1
russ_hensel
2009-11-14 21:17:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gå til instruktioner og søg på arduino. Masser af hits.

Jeg kan returnere dine to konti for at være den samme og få det rettet.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...