Spørgsmål:
Ressourcer til at forstå robotbevægelse og gangfunktioner
Rick_2047
2010-05-08 19:53:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For nylig har jeg set Robert Fulls samtaler om TED. Han har nogle uanstændigt interessante værker om robotbevægelse. Dette har fascineret min nysgerrighed, og jeg har forsøgt at forstå hans værker. Jeg har forsøgt at læse mange papirer om denne type værker, men jeg har ikke været i stand til at forstå, da jeg ikke har det grundlæggende i disse ting.

Kan nogen venligst henvise mig til en ressource (e-bøger, hjemmesider , video- / lydforedrag, fora osv.) hvor jeg kan forstå det grundlæggende i robotbevægelse og gangfunktioner?

To svar:
JustJeff
2010-05-08 21:45:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Her er en kilde - Tildens ting fra BEAM / Solarbotics har tendens til at være low-power, low-tech, men bagsiden af ​​dette er, at det er simpelt. Jeg tror, ​​at han endda havde en seks-benet ganggenerator bygget ved hjælp af en enkelt hex-inverter-chip. En hurtig googling produceret

http://faq.solarbotics.net/nvnet.html
http://faq.solarbotics.net/FAQ.html

Også Valentino Braitenbergs "Vehicles" er en helt fantastisk bog, hvor udgangspunktet er et simpelt refleksivt kontrolsystem, og efterhånden som bogen skrider frem tilføjes stigende kompleksitet. Google til 'braitenberg-køretøjer', og du finder også en simulator relateret til bogen.

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0262521121/johnwiseman

Jeg vidste om BEAM-robotik. Men som du siger, det er alt for simpelt, og det er meget svært at gøre noget køligt ud af en sådan teknologi (se ironien her). Også strålerobotik er ikke så aktiv nu. Der er ikke gjort noget nyt arbejde med en sådan teknologi, men jeg tror, ​​at køretøjer er noget, der kan få mig i gang godt
Rick_2047
2010-05-10 17:29:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg gravede mere og fandt ud af denne PDF på MIT OCW. Det er kursusnoterne til underaktiverede systemer. Jeg har endnu ikke læst hele bogen, men det er en dejlig ressource at forstå begreberne at gå, da de fleste af de benede bevægelsesproblemer kræver underaktiveret kontrol. Du kan finde det her 1Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...