Spørgsmål:
GPS-forslag
Kellenjb
2010-06-06 08:48:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har besluttet at spille i GPS-modulernes verden. Jeg har læst GPS-købsvejledningen fra Sparkfun, men er stadig ikke sikker på, hvilken enhed jeg vil bruge. Jeg læner mig mod LS20031, har nogen af ​​jer nogen erfaring med GPS-moduler? Eventuelle råd, du gerne vil tilføje til chiphacker-samfundet?

vil du måske give lidt mere information om din ansøgning?
For det meste bare nysgerrighed. Jeg ved, at mange af vores studerende har haft problemer med at finde en der kan få en lås inde i en bygning. Jeg ved, at bygninger er svære at få låse i, men min Garmin GPS er i stand til at få en lås i samme rum. Så ikke på udkig efter høj nøjagtighed eller opdateringshastighed, bare noget, der kan have modtagelse, der er omtrent det samme som kommercielle produkter.
Tre svar:
Leon Heller
2010-06-06 13:37:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

u-blox er de bedste, men de er dyre. De bruges af militæret og regeringsorganer på grund af deres præstationer. Jeg havde ikke problemer med et af deres moduler på et hjemmelavet printkort, grænseflade til en 16F88 PIC. Det fungerer indendørs.

Flyguy
2010-06-07 17:33:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har for nylig købt et par GPS-moduler til et projekt, jeg arbejder på. Du nævnte ikke specifikt Arduino, men jeg købte GPS-logger-skjoldet fra Adafruit med et EM-406a-modul. Jeg bruger ikke en Arduino, men jeg regnede med, at det var en kompakt løsning, der havde to ting, jeg ønskede (GPS og flytbar lagring). EM-406a havde ingen problemer med at få en satellitlås inde på mit kontor. Jeg fik også Copernicus DIP-modulet fra Sparkfun, så jeg kunne brødbræt med det. Ingen problemer indtil videre - læs bare databladet og husk at trække XRESET og XSTANDBY højt.

Glad for at høre, at du var i stand til at få en lås inde på dit kontor. Jeg vil undersøge disse. Jeg bruger faktisk PIC'er og MSP430'er. Omkring dette samfund ser det ud som om mange mennesker bruger Arduinos.
Amos
2010-06-06 15:36:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der er mange detaljer om opbygning af en GPS til SD-kortlogger her. Det bruger en PIC, men du kan muligvis foretage ændringer, som du vil.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...