Spørgsmål:
Codevision AVR C og Atmel AVR C compiler
Jules
2009-11-09 08:40:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvad er forskellen mellem Codevision AVR C og Atmel AVR C compiler?

Kan du være lidt mere specifik med hensyn til (1) de produkter, du ønsker sammenlignet, og (2) dine behov? Tip: tilføj links, så vi ved, hvilke produkter du mener. Det ville også være rart, hvis du oprettede en konto og brugte den konto i stedet for at gøre den uregistrerede bruger thang hver gang du har et spørgsmål.
To svar:
zklapow
2009-11-09 10:04:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Der er ikke rigtig meget forskel. der kan være nogle forskelle i hvilke chips der understøttes under Codevision, så det kan være en god idé at kontrollere den chip, du planlægger at bruge.

Der er forskellige IDE'er til rådighed Codevsion har sin egen IDE, og der er forskellige IDE at vælge imellem til Atmels avr C (som AVR Studio 4) Men du kan også bruge WinAVR, som bruger GCC, eller du kan bruge GCC med en anden IDE efter eget valg, eller du kan gå uden IDE helt. Hvis du bruger GCC, er dette et godt websted for at tjekke AVR Libc. For endnu mere information og tutorials om AVR bør du tjekke AVR Freaks.

NeedTungsten
2009-11-10 13:28:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Alt i alt er de ret ens

Der er et par ting, som jeg er opmærksom på:

  • I Codevision kan du henvise til de enkelte bits (pins) i en port direkte som: PINA.1 i stedet for at skifte dem ind.
  • Lagring af data i programhukommelsen er lidt mere brugervenlig i Codevision
  • Codevision compiler leverer et par pseudo-registre, som du kan bruge til at sikre, at en læsning fra et 16-bit register er atomisk.
  • Interrupts installeres forskelligt
CodeVision giver også en nem adgang til EEPROM, du kan erklære eeprom-celler som variabler og læse og skrive dem, som om de var normale globale variabler. Det genererer kode til at håndtere de faktiske EEPROM-operationer.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...